Artistiek ijzerwerk en metaalconstructies in België

Over ons

Al bijna 30 jaar staan wij ten dienste van particulieren en professionals voor de realisatie van vakkundig ijzerwerk, maar ook voor metaalconstructies op maat in Grez-Doiceau.

Als gepassioneerde en meertalige ijzerbewerkers van vader op zoon zijn we toegewijd om u bij te staan bij al uw projecten, alleen of in samenwerking met andere vakmannen.

Cédric en Jean-Daniel Devos, uw ijzerbewerkers in België

In de geest van vakmanschap en maatwerk staan wij tot uw beschikking om het onderdeel te maken dat precies aan uw behoeften voldoet, met respect voor uw wensen en uw budget. We bieden u een kwalitatief en gemotiveerd advies over elk aspect van uw project en we doen ons best om uw droom te verwezenlijken, met respect voor de technische vereisten. Wij werken samen met architecten en bouwbedrijven die een beroep op ons doen voor de productie van metalen constructies. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze smaak voor goed uitgevoerd werk hebben we een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en eerlijkheid.

0498 41 98 22

Constructie van allerlei soorten metalen constructies

Gespecialiseerd in de constructie van metalen trappen en leuningen vervaardigen wij ook poorten en hekken, glazen deuren en meubels. We kunnen ook kleine stukjes metaalwerk op maat maken, individueel of zelfs in serie. Met veel gevoel voor detail brengen wij al uw projecten tot leven, in lijn met uw visie en met de algemene werken als die er zijn. Zowel bij de bouw als bij de renovatie creëren wij uw constructies in een grote verscheidenheid aan metalen, waaronder staal, aluminium, koper, inox en messing.

Doe een beroep op onze diensten voor uw metaalconstructies of uw ijzerwerk in de buurt van Brussel. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Vraag uw gratis offerte aan!

Onze constructies

trappen

Trappen

Glazen deuren

Glazen deuren

meubilair en planken

Meubilair en planken

relingen

Relingen & leuningen

Poorten en omheiningen

Poorten en omheiningen

draaien en frezen

Draaien en frezen