Vertrouw ons de realisatie van uw glazen deuren toe.

Glazen binnen- en buitendeuren

Glazen buitendeuren geven uw huis een zeker cachet en zijn ideaal om zo veel mogelijk licht binnen te laten. Ons familiebedrijf ontwerpt, fabriceert en plaatst artikelen volgens uw wensen en perfect geïntegreerd in de bestaande architectuur. Afhankelijk van de ruimte die u heeft en uw budget kunnen we schuifdeuren of traditioneel openslaande glazen deuren aanbieden, maar altijd unieke modellen! Ten slotte is het ook binnen mogelijk om glazen deuren te plaatsen, om het licht te behouden.

Op maat gemaakte glazen wanden

Dankzij hun industrieel chique stijl worden glazen wanden geprezen door zowel architecten als particulieren. Ze zijn ideaal om de ruimte te definiëren en tegelijkertijd het licht te laten circuleren. Glazen deuren en scheidingswanden leveren niet in op stijl. Sober en tijdloos passen ze zowel bij de renovatie van een loft als bij de indeling van een traditioneel huis. De ramen aan de buitenkant laten natuurlijk licht binnen en creëren aangename leefruimtes, terwijl u beschut bent tegen kou en slecht weer.

De succesvolle alliantie van metaal en glas

Al onze glazen wanden en glazen deuren zijn uniek en handgemaakt op maat in onze ateliers. We streven ernaar om uw wensen te identificeren en u een product aan te bieden dat aan uw wensen voldoet, of om een stijl voor te stellen die harmonieus in uw huis of bedrijfspand past. Elegant, praktisch en resoluut in harmonie met de tijd; glazen deuren en ramen combineren op smaakvolle wijze de soberheid van metaal en de helderheid van glas.

Vraag gratis een offerte aan voor uw glazen binnendeur in België of uw glazen deur op maat. Neem vandaag nog contact op met ijzerwerkbedrijf Sedri!