Vertrouw ons de vervaardiging van uw meubelen op maat in België toe

Uw op maat gemaakte tafel en stoelen, in staal en hout

Creëer een onnavolgbare sfeer en een persoonlijk universum door een beroep op ons te doen voor de creatie van uw designmeubelen van staal en hout! Afhankelijk van uw voorkeuren, de modellen die u inspireren en uw type decoratie bieden wij u originele en unieke creaties aan, geheel naar uw wensen. De bladen van onze op maat gemaakte tafels zijn gemaakt van 40 mm massief eiken, afkomstig uit België, en gemonteerd op gepoedercoate stalen poten. Het resultaat is mooi, duurzaam en tijdloos tegelijk. We vervaardigen ook de bijpassende stoelen op maat. We kunnen u verschillende soorten poten aanbieden, evenals salontafels.

Uw op maat gemaakte metalen meubelen

Elegant, solide en tijdloos; metaal leent zich uitstekend voor het maken van meubels. Voor uw huis of bedrijf ontwerpen en vervaardigen wij diverse hoogwaardige stalen en houten meubelen. Afhankelijk van uw wensen vervaardigen wij ook glazen planken met een onvergelijkbaar design. Als metaalbewerkers zijn wij in staat echte edelsmidstukken te vervaardigen. We gaan elke uitdaging aan en demonstreren graag onze creativiteit en onze beheersing van het vak.

Bestel uw meubelen op maat in de buurt van Brussel

Wilt u een op maat gemaakte en gelakte stalen tafel kopen? Droomt u van een unieke eetkamer met tijdloze charme? Een collectie kunstwerken etaleren in een stalen vitrinekast? Voor al deze projecten en voor nog veel meer staan uw vakmensen tot uw dienst.

Vertrouw op de experts en koop meubels die bij u passen!