Uw balustrades en leuningen in België

Creatie, fabricage, installatie van trapleuningen en balustrades op maat

Om een trap, een loopbrug of een terras te beveiligen zonder aan esthetiek in te boeten, doet u een beroep op uw vakmensen! Wij bieden stalen leuningen, glazen en metalen balustrades of roestvrij stalen trapleuningen. Afhankelijk van uw smaak en uw budget presenteren wij u verschillende stijlen van hoogwaardige producten en een ruime keuze aan RAL kleuren voor een esthetische afwerking. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk trappen. Aarzel niet om de set bij ons te bestellen. Onze relingen, trapleuningen en balustrades hebben een gepoedercoate stalen afwerking voor een perfecte duurzaamheid.

Vakkundig ijzerwerk ten dienste van uw projecten

Een reling levert niet alleen extra beveiliging op, maar ook maakt het een trap steviger. Dit geldt ook voor de balustrades, die sobere en strakke lijnen kunnen vertonen of juist zeer uitgebreide arabesken vertonen. Afhankelijk van uw wensen en uw budget is het ook mogelijk om metaal en glas te combineren voor uw trapaccessoires. Dit is de magie van maatwerk: bijna alles is mogelijk! Van de meest klassieke tot de meest gewaagde patronen, uw fijne ijzerbewerkers creëren unieke, elegante en duurzame items voor u. Door onze knowhow en het gebruik van hoogwaardige materialen heeft u lang plezier van uw producten.

Bestel een leuning, balustrade of reling die bij uw terras of trap past! In onze ateliers in Grez-Doiceau maken we volledig op maat gemaakte producten.