Wij vervaardigen uw metalen trap in België

Buiten- of binnentrap

Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie, een woning of een bedrijfsgebouw, wij staan tot uw beschikking voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van uw metalen binnen- of buitentrap. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en assembleren alles geduldig, met de nodige kennis van zaken. Wij bieden oplossingen op maat volgens uw verwachtingen, uw budget en de technische beperkingen van het betrokken lokale bestuur. Gespecialiseerd in het maken van metalen buitentrappen en binnentrappen kunnen wij een uniek stuk voor u vervaardigen dat door iedereen zal worden bewonderd!

Op maat gemaakte metalen trappen

Afhankelijk van uw voorkeuren bieden wij verschillende constructies aan, van metalen trappen met bordes tot metalen constructies met houten treden, inclusief modellen die bijvoorbeeld een loopbrug en een vangrail combineren. Industriële metalen trappen zien er geweldig uit in elk interieur van elke stijl en zijn bovendien stevig en gemakkelijk te onderhouden. Wat betreft de metalen trappen met hout; deze combineren graag het ontwerp van staal en de warmte van de gekozen soort. Hiervoor gebruiken we het hout van uw keuze: eiken, padauk en nog veel meer.

Een persoonlijk antwoord voor al uw projecten

Door gebruik te maken van onze diensten heeft u de garantie van werken conform uw wensen en tegen de afgesproken prijs. Onze trappen worden volledig gemaakt in onze ateliers in België, door ervaren ijzerbewerkers die van hun vak houden. We zijn toegewijd aan het creëren van langdurige relaties met al onze klanten, en de gratis mond-tot-mondreclame over onze creaties is onze grootste beloning!

Voor een scherp geprijsde metalen trap, een esthetische uitstraling en een veilig resultaat bestaat maar één adres: Sedri in Grez-Doiceau!